FINCH events

EVENTS

Tot slot staan we u met FINCH events graag bij in de organisatie van uw evenement. We nemen desgewenst de totaalorganisatie uit handen en dragen zorg voor een soepel verloop van uw evenement, binnen de door u gestelde randvoorwaarden.

Totaal organisatie

Als u op zoek bent naar een goed feest, bent u bij FINCH discoteam absoluut aan het goede adres. FINCH heeft dan ook voornamelijk bekendheid verworven met haar discoshow, maar we doen meer dan feesten alleen:

Vanuit zeer diverse invalshoeken is er ruime ervaring met de (totaal)organisatie van zowel bedrijfsevenementen als publieksevenementen. Of het nu gaat om de techniek, special effects, inrichting, decoratie of catering; FINCH events zorgt ervoor dat alle ingrediĆ«nten aanwezig zijn om van uw evenement een succes te maken. Waar nodig werken we samen met onze preferred partners om u te verzekeren van een zorgeloos en succesvol evenement!

U kunt FINCH events in alle fases van uw festiviteiten bij de organisatie betrekken, vanaf het eerste initiatief tot en met de evaluatie. Aan alle facetten van het evenement zal met de grootste zorg en perfectie worden gewerkt. Of het nu gaat om budgetbewaking of het complete uitnodigingstraject, wij nemen u de zorgen uit handen.

FINCH events werkt op basis van door u opgestelde randvoorwaarden en is enerzijds flexibel genoeg om te werken in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever en zo te komen tot optimale resultaten, anderzijds ervaren genoeg om zelfstandig te werken zodat wij u het werk uit handen nemen en u zich met een gerust hart kunt richten op uw eigen werkzaamheden. U bepaalt de input, wij zorgen voor de output!

Met passie voor het creƫren van mooie momenten en met oog voor detail ontwikkelen we (samen met u) een evenement dat de doelstellingen zal overtreffen.

FINCH events

Neem gerust contact op bij vragen!

  FINCH voorziet in:

  • – Licht
  • – Geluid
  • – Beeld
  • – Special effects
  • – Losse verhuur
  • – Allround DJ’s
  • – Drive in shows
  • – de DISCOBUS

  Onze gegevens:
  FINCH events
  Damzigt 57
  3454 PS De Meern (Utrecht)

  Tel: 06-14 89 03 10
  info@finchevents.nl
  www.finchevents.nl

  K.v.K. nr: 20132150
  BTW nr: NL001 991 576 B34
  iban: NL41 RABO 0310 9151 63